Castelul de lut „Valea Zânelor”

Buna si bine ne-am regasit si in 2024!

În timp ce ne răsfățăm după o saptamana lungă, haideți să pășim împreună într-o călătorie magică spre inima Transilvaniei, unde se deschide o poartă către o lume de basm – Castelul de lut  Valea Zânelor.

O Aventură în Transilvania: Valea Zânelor și Castelul de Lut

Situată în apropiere de Sibiu, în inima Transilvaniei, Valea Zânelor își așteaptă vizitatorii cu brațele deschise. Drumul pitoresc către Porumbacu de Sus, desprins parcă dintr-un alt univers, te va purta prin păduri dese, sate mici și peisaje pline de viață sălbatică. Este o călătorie care te va deconecta de la agitația orașului și te va pregăti pentru cea mai autentică experiență la Castelul de Lut, in timp ce muntii se ridica in fata ta!

Călătorie catre Middle Earth

Odată ajuns în Valea Zânelor, vei fi întâmpinat de casa zânelor, un castel de lut care amintește de Middle Earth, hobbiți si  despre tot ce vorbea Tolkien in cartile sale. Arhitectura rotundă, naturală, sustenabila și perfect imperfectă te va cuceri din orice unghi privești. Fiecare detaliu este o plăcere estetică, iar decorul se armonizează perfect cu atmosfera naturala a zonei.

castelul de lut valea zanelor

Pentru a păși în acest tărâm magic, va trebui să plătești o taxă simbolică de aproximativ 20 lei. Cu aceasta, ai acces la întreaga zonă din jur, inclusiv la un raul Porumbacu, apă care strălucește în fundal.

Experiența Zânelor – O Oază Eco si Sustenabila

Zânele nu doar îți oferă frumusețea locului, ci și posibilitatea de a achiziționa băuturi, mâncare și suveniruri dintr-un spațiu amenajat minunat. Terasa impresionantă și numeroasele locuri de joacă pentru cei mici sunt dovada atenției lor la detalii. Totul este conceput în spirit eco și sustenabil, reflectând grijă pentru mediu și pentru sănătatea vizitatorilor.

 

 

 

 

 

 

De la Castel la Vârfuri și Magie Suplimentară

Când simți că ai explorat fiecare colțișor al arhitecturii, poți privi către munți, acoperiți în mare parte de zăpadă, și vei realiza cât de mici suntem în această lume vastă. Zânele îți permit să urci în turnurile lor pentru a admira orizontul, oferindu-ți perspectiva lor magică asupra peisajului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Și dacă simți că mai ai nevoie de puțină magie, în apropiere se deschide un alt parc tematic numit „Povestea Calendarului,” unde anotimpurile se dezvăluie într-o altă formă de spectacol.

Călătorie Practică într-un Cadru Ireal

În ansamblu, această mică oază de natură, creată cu grijă de oameni pentru alți oameni în scopul de a ne deconecta, reprezintă o incursiune în căutarea fericirii prin apropierea de natură și revenirea la rădăcinile noastre.

Fa un tur video!

Închei aici, lăsându-vă să vă bucurați de weekend și să vă hrăniți spiritul cu visuri frumoase, dar invitandu-va sa va alaturati acestui proiect printr-un follow si un share, dar si mie personal atat pe Instagram,  cat si pe blog!

Cu căldură și călătorii nesfârșite, va urez #adreamerlife!

Cristiana Apreutese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *